Gratis loopbaan coach traject

Helaas zijn de gratis loopbaan coach traject alweer op. Maar mail mij evengoed om op de wachtlijst te komen.

Dacht je er al eens over om een loopbaanadvies aan te vragen, of om iets in je loopbaan te veranderen? Of om juist de bevestiging te krijgen dat je op de goede weg zit, maar heb je nog wel wat hulp nodig? Echt helemaal okay en je bent vooral niet de enige!

Doe mee en ontwikkel jezelf
Iedereen tussen 18 en 66 jaar, kan een gratis loopbaanadvies krijgen met de “Nederland Leert Door” subsidie. Wij - loopbaanadviseurs - kunnen met deze tijdelijke regeling werkenden (werknemers, flexwerkers en zelfstandigen) én werkzoekenden zo'n ontwikkeladviestraject aanbieden. Elk afgerond ontwikkeladviestraject wordt gesubsidieerd met € 700,- incl. Btw)

Wat krijgen deelnemers in dit traject?

 • Een online arbeidsmarktscan waarin de kansen op de arbeidsmarkt geschat worden; 
 • 4 uur persoonlijke 1 op 1 online coaching
 • Inzicht in jouw gedrag en communicatie (welke bedrijfscultuur/branche zou goed bij mij passen); 
 • Inzicht in jouw talenten en drijfveren (wat kan ik en wil ik);   
 • Het adviestraject wordt afgerond met een ontwikkelplan. Lekker concreet voor jouw volgende stappen. 

Voor de deelnemer is dit hele traject geheel kosteloos. Het enige wat ik je verzoek, is jouw inspanning en commitment om het traject met elkaar aan te gaan en succesvol af te ronden.

Meld je aan knop

Tot slot, gun je zelf dit, de overheid gunt het jou dit per slot van rekening ook!
En ik zeg:gewoon doen 250x188

Groet van Nienke
Of bel 06-4579444

Nienke


 

 

 


Quote's deelnemers:

“Nienke heeft mij als loopbaancoach begeleid door samen te kijken wat mijn vaardigheden en mogelijkheden zijn. Nienke is to the point en zeer deskundig. Dankzij haar coaching heb ik nu een veel beter overzicht over wat ik in de toekomst kan en wil gaan doen.”
Marjan Los – Predikant Pauluskerk Baarn

“Het korte coachingstraject vond ik leerzaam en prettig. Je hebt me een stuk vooruit geholpen. Als ik mensen in mijn omgeving zie worstelen met loopbaanvraagstukken zal ik je aanbevelen.”
Ronald Verhagen

"Door Nienkes betrokken coaching heb ik geleerd negatieve denkprocessen van mezelf te herkennen en om te zetten. Hierdoor kan ik meer vanuit mijn eigen kracht werken en dit ook in mijn werk naar buiten toe uitdragen."
Kristel Jansen

“Een groot deel gejat van de Dijk, maar vind hem wel heel toepasselijk: Samen met Nienke op zoek gegaan naar beweging. Een stroming in gang gezet, en als het golft, dan golft het goed ...”
Ethel van Rossum

“De sessies met jou waren eigenlijk te weinig. Dankzij jou invoelende en gestructureerde manier van gesprek voeren heb je voor mij toch weer nieuwe inzichten en daardoor energie opgeleverd!! Bedankt.”
Menno van der Laan – bureau Zeker&Vast

“Ik ben erg blij dat ik Nienkes hulp heb gehad. Haar coachingstechniek is buitengewoon praktisch en gaf me een groot arsenaal aan middelen om te ontdekken waar ik mee worstel en waar ik goed in ben. Ze hielp me mijn zwakkere punten te verbeteren en mijn goede te gebruiken voor mijn onderneming, om ideeën die ik al had, beter uit te voeren en nieuwe mogelijkheden voor mijn lespraktijk te ontdekken. Ik heb heel veel gehad aan Nienkes kennis, begrip en ervaring. Haar coaching was een geweldig goede investering voor mijn toekomst als ondernemer.
If I need some more help to develop my communication skills or some more guidance with my marketing plan I know where I can get the best help.”
Sermin Boekhoven

Overige voorwaarden:

 • Je bent tussen de 18 en 66 jaar;
 • Je hebt een Nederlands BSN - nummer;
 • Het maakt niet of je werkzaam bent, ondernemer of ZZP-er;
 • Start direct want de susidie is beperkt;
 • Je kunt direct starten met het traject (leuk!);
 • Dit gehele subsidietraject moet halverwege 2021 afgerond zijn.
  logo nobco

Bij Strikwerda Traint!

logo Strikwerda Traintgaat speciale aandacht uit naar gastvrijheid (hospitality), leidinggeven aan gastvrijheid, klantgerichtheid, communicatie, telefonie, ontvangst, retail -en verkoop coaching. Én teamcoaching (niet zo gek want een goed team staat aan de basis van alles!).

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.