Persoonlijke en professionele ontwikkeling met het STAP-budget t.w.v. €1.000.

 

Meld je aan knop

Een portie professionele & persoonlijke groei met mijn talenten en loopbaan training t.w.v. € 1.000!

Lees hieronder verder of luister naar de aanbieding (duur: 2 minuten). Let op: de nieuwe STAP-budget aanvraagronde is op 1 mei 2023 om 10 uur.

      

 

Het is gewoon cool, handig en echt interessant om eens wat uitgebreider naar jezelf te kijken (zonder gepsychologiseer) en hoe dat dan gaat/kan gaan in het werkende leven.
Zeggen (oud) studenten.

Als student is het best ingewikkeld om te bepalen welk bedrijf en werk nu ECHT bij JOU past. En misschien heb je al een toffe baan óf wil je een volgende carrièrestap maken. In ieder geval bied ik jou een portie professionele & persoonlijke groei aan. Met mijn Talenten & Loopbaan training via het STAP Budget* twv € 1000.

(Een beetje) nieuwsgierig geworden? In 3 digitale sessies van 1,5 uur train ik je. Met - zo af en toe - wat coaching. Het coachen kan ook meer de aandacht krijgen bij een specifieke vraag van jou. Wat gaan we allemaal doen? Nou, dit onder andere:

  • Je gaat 2 gecertificeerde testen - DISC en Drijfveren - maken. Je ontvangt jouw eigen gepersonaliseerde rapporten. Het gaat hier om jouw voorkeursstijl van communiceren en gedragen én wat jou het meest drijft in jouw leven. Veel kwartjes vallen hier op z’n plaats! (studie belasting 1 uur)
  • Je maakt een uitgebreide talententest. Ontwikkeld door de Talenten Fluisteraar. Jouw naaste omgeving wordt hier ook bij betrokken. Jij bepaalt natuurlijk zelf wie (studiebelasting 1 uur)
  • Je gaat je eigen WHAT, HOW & WHY cirkel maken. Om jezelf nog beter te begrijpen wat jou ten diepste drijft en om jezelf echt goed neer te zetten. Voor nu en in de toekomst. (studiebelasting 1,5 uur)
  • Tenslotte krijg je op maat oefeningen, ter bekrachtiging van jouw persoonlijke & professionele groei. (studiebelasting 3 uur)

    Op 1 mei 2023 om 10 uur kun je je aanmelden voor het STAP-budget. Dit is een subsidie van de overheid van € 1.000 voor scholing en ontwikkeling. Dit doet het kabinet omdat men graag ziet dat mensen de regie nemen over hun eigen loopbaan & ontwikkeling. Erg fijn, want zo kun je kosteloos mijn training & coach traject volgen. Ik voldoe aan alle eisen van het keurmerk en mijn training & coach traject staat geregistreerd bij UWV. Je bent meer dan welkom! Gewoon Doen! Tot dan. Ik kijk naar uit naar onze ontmoeting.

Meld je aan knop

Groet van Nienke
Of bel 06-4579444

Nienke


 

 

 


Quote's deelnemers:

“Nienke heeft mij als loopbaancoach begeleid door samen te kijken wat mijn vaardigheden en mogelijkheden zijn. Nienke is to the point en zeer deskundig. Dankzij haar coaching heb ik nu een veel beter overzicht over wat ik in de toekomst kan en wil gaan doen.”
Marjan Los – Predikant Pauluskerk Baarn

“Het korte coachingstraject vond ik leerzaam en prettig. Je hebt me een stuk vooruit geholpen. Als ik mensen in mijn omgeving zie worstelen met loopbaanvraagstukken zal ik je aanbevelen.”
Ronald Verhagen

"Door Nienkes betrokken coaching heb ik geleerd negatieve denkprocessen van mezelf te herkennen en om te zetten. Hierdoor kan ik meer vanuit mijn eigen kracht werken en dit ook in mijn werk naar buiten toe uitdragen."
Kristel Jansen

“Een groot deel gejat van de Dijk, maar vind hem wel heel toepasselijk: Samen met Nienke op zoek gegaan naar beweging. Een stroming in gang gezet, en als het golft, dan golft het goed ...”
Ethel van Rossum

“De sessies met jou waren eigenlijk te weinig. Dankzij jou invoelende en gestructureerde manier van gesprek voeren heb je voor mij toch weer nieuwe inzichten en daardoor energie opgeleverd!! Bedankt.”
Menno van der Laan – bureau Zeker&Vast

“Ik ben erg blij dat ik Nienkes hulp heb gehad. Haar coachingstechniek is buitengewoon praktisch en gaf me een groot arsenaal aan middelen om te ontdekken waar ik mee worstel en waar ik goed in ben. Ze hielp me mijn zwakkere punten te verbeteren en mijn goede te gebruiken voor mijn onderneming, om ideeën die ik al had, beter uit te voeren en nieuwe mogelijkheden voor mijn lespraktijk te ontdekken. Ik heb heel veel gehad aan Nienkes kennis, begrip en ervaring. Haar coaching was een geweldig goede investering voor mijn toekomst als ondernemer.
If I need some more help to develop my communication skills or some more guidance with my marketing plan I know where I can get the best help.”
Sermin Boekhoven

Iets over mij (Nienke):

"Maak er een mooi feestje van!"
Ik ben Chief Welcome Officer.

Ik faciliteer, coach en spreek over ... euh … eigenlijk PLEZIER. En over 'hoe dan?' Over persoonlijke en professionele groei, over talentontwikkeling & carrière en over teamcoaching. Het begon allemaal met hospitality. Ik heb een tijdje nagedacht over hoe ik die 2 stromingen aan elkaar kon koppelen en ik weet het nu. Het gaat over gastvrij zijn en dan in de breedste zin van het woord. Want ik blijf vinden dat je je gasten welkom ‘moet’ heten, maar vooral ook ELKAAR en al helemaal JEZELF!

Mijn absolute overtuiging is dat je er in jouw leven én op je werk een mooi feestje van ‘moet’ maken. En dat lukt nog beter als je in je kracht staat: als je bent (geworden) wie je bent. Mijn grote enthousiasme, energie, nieuwsgierigheid, inspiratie, intuïtie, open –en kwetsbaarheid, gedrevenheid en vertrouwen zet ik in om individuen, teams en/of organisaties - te faciliteren.

Hartelijk groet van Nienke

Certificering

logo nobco

Bij Strikwerda Traint!

logo Strikwerda Traintgaat speciale aandacht uit naar gastvrijheid (hospitality), leidinggeven aan gastvrijheid, klantgerichtheid, communicatie, telefonie, ontvangst, retail -en verkoop coaching. Én teamcoaching (niet zo gek want een goed team staat aan de basis van alles!).

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.