NL leert door aanbieding

Het gratis coachtraject Nederland Leert Door krijgt een vervolg!

In augustus 2020 heeft het ministerie SZW het “Nederland leert door” ontwikkeltraject gelanceerd. De overheid had hier 14 miljoen voor uit getrokken. Op dit moment nemen ruim 20.000 mensen deel aan dit project en is de 14 miljoen ‘op’.
Vanwege het grote (en snelle) succes – krijgt dit traject een vervolg. Vanaf aanstaande 1 december subsidieert de overheid nog eens 50.000 adviestrajecten. En voor deze nieuwe ronde kun je je hier aanmelden.

Dacht je er al eens aan om loopbaanadvies aan te vragen? Of om iets in je loopbaan te veranderen? Of om juist een bevestiging te krijgen dat je op de goede weg zit, maar heb je nog wel wat hulp nodig? Of om meer focus te krijgen op je loopbaan? En misschien heb je nog wel een heel ander loopbaan issue? Zeker NU in deze veranderende wereld. Echt helemaal okay en je bent vooral niet de enige!

En nu komt het leuke:

Iedereen tussen 18 en 66 jaar, kan gratis Loopbaanadvies krijgen met de “Nederland Leert Door” subsidie. Wij - loopbaanadviseurs - kunnen met deze tijdelijke regeling werkenden (werknemers, flexwerkers en zelfstandigen) én werkzoekenden een ontwikkeladviestraject aanbieden. Elk afgerond ontwikkeladviestraject wordt gesubsidieerd met € 700,-.

Wat krijg je ervoor?

 • Een arbeidsmarktscan geeft jouw kansen aan op de arbeidsmarkt;
 • 4 uur online coaching met mij (een erkende loopbaan coach) . Hier bespreken we:
  - Jouw eigen situatie en coachdoel;
  - Jouw talenten, persoonsprofiel en drijfveren (wat kan ik en wil ik);
  - Jouw toekomstoriëntatie met jouw loopbaanmogelijkheden, ontwikkelkansen en oplossing voor jouw loopbaan-issues.
 • Het adviestraject wordt afgerond met een ontwikkelplan. Lekker concreet voor jouw volgende stappen.

Hoe dan? Ik leg het je graag uit

 • Loopbaanadviseurs, die voldoen aan de gestelde eisen in de regeling kunnen subsidie aanvragen voor het verzorgen van dit “Nederland Leert Door” loopbaanadvies;
 • Ik - Nienke Strikwerda - voldoe aan die eisen. En houd mij aan de gedragscode;
 • Als je het wat lijkt, meld je je aan bij mij (zie hier de link);gewoon doen
 • Ik registreer jou en ontvang een unieke registratiecode;
 • Ik heb een aantal documenten en ondertekeningen nodig (verplicht). Strikwerda Traint! zorgt voor dit hele administratieve proces. Daar heb jij geen omkijken naar;
 • We gaan met het coachtraject aan de slag;
 • We sluiten af;
 • Ik vraag voor jou subsidie aan. Ook hier zorgt Strikwerda Traint weer voor. Jij hoeft niets te doen;
 • Heb je behoefte aan méér ondersteuning, dan bespreken en regelen we dat onderling. Er is veel mogelijk, ik help je.

Voor jou is dit hele traject dus kosteloos. Het enige wat ik je verzoek, is jouw inspanning en commitment om het traject met elkaar aan te gaan en af te ronden.

Als je mee wilt doen, houd dan ajb rekening met:

 • Je bent tussen de 18 en 66 jaar;
 • Je hebt een Nederlands BSN - nummer;
 • Het maakt niet of je werkzaam bent, ondernemer of ZZP-er;
 • Zolang het subsidieplafond nog niet bereikt is, kun je je bij mij aanmelden. Wacht niet te lang met aanmelden want de voorraad is uiteindelijk wel beperkt. Uit de berichten blijkt dat al veel mensen zich hebben ingeschreven;
 • Toekenning gaat op volgorde van registratie;
 • De toekenning is persoonlijk en wordt eenmalig verstrekt. Dus je kunt je niet -naast mij- nog bij een andere coach inschrijven;
 • Je kunt direct starten met het traject (leuk!)
 • Dit gehele subsidietraject moet halverwege 2021 afgerond zijn.

Je kunt je hier aanmelden.

Of stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘Aanvraag NL leert Door coaching’, en vermeld in de e-mail ajb:

 • Je voor en achternaam;
 • Je geboortedatum (is voor later nodig);
 • Je telefoonnummer;
 • Je woonplaats;
 • Een beknopte situatieschets (huidige werk, etc.);
 • Later zal ik je o.a. ook vragen om een kopie van je paspoort. Dit kan op een veilige - vanuit de overheid – verschafte manier.

Tot slot

Gun je zelf dit, de overheid gunt het jou – per slot van rekening ook – met een gratis coachtraject.

Dit ben ik. En ik zeg: gewoon doen

Groet van Nienke
Of bel 06-45794441

Nienke

WAAROM doe jij de dingen die je doet?

Een tijdje geleden volgde ik de TED Talk van Simon Sinek over zijn ‘golden circle’. Hij had zich namelijk afgevraagd waarom een bedrijf als Apple zo succesvol is, terwijl het toch een gewoon computerbedrijf is als vele anderen. Met dezelfde consultants, dezelfde media, et cetera. Hij kwam tot een conclusie (zie de cirkel) waardoor hij inzag wat Apple anders doet.

goldencircleHij vertelde namelijk dat 100% van de mensen en organisaties weten WAT ze doen, sommigen weten HOE ze het doen en maar weinigen weten WAAROM ze het doen. Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw doel? Wat is jouw geloof? Waarom is het belangrijk voor anderen dat jij elke dag weer opstaat (das een heftige!) En als wij, consumenten/klanten/mensen, dát weten, kopen we van je of hangen we aan je lippen of raak je ons in ons hart.

En tsja, toen ging ik natuurlijk ook bij mijzelf te rade waarom ik eigenlijk trainer ben in Gastvrijheid. Wat is míjn (zakelijke) essentie? Deze vraag stel ik mijzelf vaak. Gewoon om te bekijken of ik nog dieper en verder kom in mijn drives. Of dat ik juist een bevestiging krijg in wat ik al denk te weten. Zo fietste ik laatst naar een afspraak toe en zag ik iemand lachen op straat. Ik kreeg daar zo’n super blij gevoel van! En, voilà, een bevestiging! Ik hou zo ontzettend van vrolijke en blije mensen. Alles is zoveel makkelijker als je vrolijk en blij bent! Vaak steek je anderen aan met jouw vrolijkheid, je neemt makkelijker beslissingen, je hebt sneller wat voor een ander over en ga zo maar door. Vergelijk het maar met dat fijne gevoel dat we met z'n allen hebben op Koningsdag. Dat iedereen vrolijk is, naar elkaar lacht en dat we ons prettig voelen bij elkaar. Mijn passie is dus dat elke gast en klant zich zó voelt! Of jij dat nu zélf ergens bent of voor dié van jouw organisatie.

Waarom ik trainer ben? Ik dacht altijd dat dat alleen maar te maken had met het hebben van een talent. Maar ook achter deze zit een WHY.

Weet jij WAAROM je doet wat je doet?

Bij Strikwerda Traint!

logo Strikwerda Traintgaat speciale aandacht uit naar gastvrijheid (hospitality), leidinggeven aan gastvrijheid, klantgerichtheid, communicatie, telefonie, ontvangst, retail -en verkoop coaching. Én teamcoaching (niet zo gek want een goed team staat aan de basis van alles!).

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.